گلیسیرین

نام صنعتی: گلیسیرین

فرمول شیمیایی: C3H8O3

نام انگلیسی: Glycerin

نام‌های دیگر: گلیسرول

گلیسیرین یکی از مواد شیمیایی و صنعتی اساسی محسوب می‌شود که در بسیاری از صنایع کشور، حضوری پررنگ یافته است؛ تولیدکنندگان با تکیه بر این ماده، اقدام به تولید طیف وسیعی از محصولات نموده‌اند؛ از محصولات غذایی تا محصولات دارویی، آرایشی و بهداشتی، همگی در ساختار خود از این ماده برخوردار بوده و با وجود آن، مشخصات مطلوبی را پیدا کرده‌اند.

خرید گلیسیرین

شرکت پارسیان شیمی نگین طهران عرضه کننده گلیسیرین با بهترین کیفیت هستیم و در حوزه خرید گلسیرین و فروش مواد شیمیایی، از تجربه و مهارت بالایی برخوردار میباشیم و این اطمینان اصالت کالا را به شما میدهیم. برای خرید گلیسیرین، فقط کافی است با شماره‌ی زیر تماس حاصل فرمایید.

۰۹۹۳۶۹۳۵۰۰۲

۰۲۱-۷۷۲۴۲۲۱۵

گلیسیرین چیست؟

این ماده که دارای ترکیبات پلی ال می‌باشد، از حلالیت بالایی برخوردار بوده و به‌راحتی در آب حل خواهد شد؛ همچنین در دو شکل کلی یعنی مایع و جامد یافت شده و هر کدام از آن‌ها از اهمیت خاص خود برخوردار می‌باشند.

وضعیت بازار خرید گلیسیرین

این ماده در کشورهای آسیایی از جمله ایران، با بیشترین میزان کاربرد در صنایع روبرو بوده و همین مسئله باعث شده تا بازار  خرید گلیسیرین در کشور ما و خیلی از کشورهای آسیایی، در وضعیت کاملاً مطلوبی قرار گیرد؛ البته باید بگوییم در میان همه کشورهای آسیایی، چین، بیشترین سهم از مصرف این ماده شیمیایی را به خود اختصاص داده و بازار این محصول را هم در دست گرفته است.

از طرف دیگر قضیه، فراگیر شدن بیماری کرونا، منجر به افزایش تقاضا برای این محصول شده است؛ چرا که گلیسیرین در بسیاری از صابون‌ها، مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده به کار رفته و لذا با افزایش تقاضا برای این محصولات، تقاضا برای خرید گلیسیرین هم افزایش یافته و به دنبال آن بازار این محصول، توسعه پیدا کرده است.

گلیسیرین مایع

نکات مهم مشخصات خرید گلیسیرین

این ماده شیمیایی که جایگاه خوبی را در صنایع به خود اختصاص داده و مبنای تولید بسیاری از محصولات خواهد بود، دارای مشخصات منحصر به‌فردی است که این مشخصات، آن را از سایر مواد شیمیایی و صنعتی، متمایز نموده‌اند. در ادامه به مشخصات در خرید گلیسیرین خواهیم پرداخت:

  • این ماده دارای فرمول شیمیایی C3H803 بوده و از وزن مولکولی ۹۲.۰۹ برخوردار می‌باشد.
  • از مواد طعم دار به شمار آمده و طعم شیرینی را از آن حس خواهید کرد.
  • از ویسکوزیته و غلظت بالایی برخوردار بوده و حالت چسبندگی به خود گرفته است.
  • ساختار غیر سمی را به همراه داشته و لذا از مواد کاملاٌ بی‌خطر به شمار می‌آید.
  • اگر این ماده را استشمام کنید، هیچ‌گونه بویی را از آن حس نخواهید کرد، چرا که فاقد هر نوع بو است.
  • اگر به ظاهر این ماده نگاهی بیندازید، خواهید دید که بی‌رنگ بوده و در برخی مواقع، رنگ قهوه‌ای از آن دیده می‌شود.
  • نه‌تنها آب را سریعاٌ به خود جذب می‌سازد، بلکه در برابر رطوبت نیز به‌عنوان ماده جاذب عمل کرده و آن را هم جذب می‌نماید.

همچنین باید بگوییم این ماده شیمیایی بر اساس منبع شکل‌گیری به سه نوع کلی دسته‌بندی می‌شود، مانند گلیسیرین حیوانی، سنتزی و گیاهی.

گلیسیرین همراه با خاصیت نرم‌کنندگی

کاربرد گلیسیرین در مواد صنعتی

همان‌طور که گفتیم، گلیسیرین یکی از پرکاربردترین مواد صنعتی به شمار آمده و ردپای خود را در خیلی از صنایع به جا گذاشته است، برای اطلاع از کاربردهای این محصول می‌توانید موارد زیر را دنبال نمایید.

این ماده در صنایع غذایی رواج یافته است، البته تولیدکنندگان از گرید خوراکی این ماده استفاده نموده و آن را به‌عنوان نوعی ماده شیرین‌کننده و روان کننده به مواد غذایی اضافه می‌کنند؛ در حقیقت ماده فوق علاوه بر اینکه در بسیاری از غذاهای آماده وجود دارد، در نوشیدنی‌ها هم استفاده شده و طعم شیرین و بافت روان را به آن‌ها بخشیده است. همچنین در انواع فرآورده‌های خوراکی مثل کلوچه نیز از نوع خوراکی آن بهره می‌برند. این ماده، بهترین جایگزین برای شکر محسوب می‌شود.

در صنایع داروسازی نیز اهمیت یافته و به‌عنوان نوعی ترکیب ضروری در بسیاری از داروها به کار رفته است، مانند شربت سرماخوردگی و داروهای ضد حساسیت. ماده فوق در مراکز تأمین خون مورد توجه واقع شده و نقش مهمی را در حفظ گلبول‌های قرمز خون ایفا خواهد کرد. افزون بر این در محصولات مراقبتی و بهداشتی اعم از محصولات مراقبتی مو، محصولات مراقبتی پوست، محصولات نرم‌کننده، خمیر اصلاح، خمیردندان و مشابه آن‌ها به کار می‌رود.

این ماده در صنایع دیگر نیز کاربرد یافته و منجر به شکل‌گیری مواد منفجره مانند دینامیت و یا ژل آتش‌زا خواهد شد. البته گلیسیرین در موتورهای احتراقی به‌عنوان سوخت عمل خواهد کرد.

گلیسیرین خوراکی

خواص

بعد از بررسی مشخصات و کاربردهای این ماده، نوبت به آشنایی با خواص آن می‌رسد.

گلیسیرین، مناسب برای پوست و مو

  • گلیسیرین که از نام‌های دیگری مانند گلیسرول برخوردار می‌باشد، با توجه به خاصیت نرم‌کنندگی فوق‌العاده‌ای که دارد، منجر به نرمی پوست شده و در حفظ شادابی آن نیز نقش خواهد داشت.
  • این ماده منجر به جلوگیری از تشکیل چین‌وچروک‌های پوستی شده و جوان‌سازی پوست را هم بر عهده دارد.
  • با تنظیم سطح پی اچ پوست، لکه‌ها و صدمات پوستی را از آن دور می‌سازد.
  • از خاصیت ضدعفونی‌کنندگی برای پوست برخوردار بوده و برای آن مفید واقع خواهد شد.
  • مانند یک پاک‌کننده برای پوست عمل کرده و آن را عمیقاٌ تمیز می‌نماید.
  • نه تنها به مقابله با جوش‌های صورت می‌پردازد، بلکه جای باقیمانده از جوش‌های قبلی را هم از بین می‌برد.
  • البته این ماده برای مو نیز پرفایده بوده و درمان خوبی برای شوره سر خواهد بود.
  • به تقویت تارهای مو کمک کرده و آن را از حالت نازکی خارج می‌سازد.
  • تأثیرات خوبی بر روی رشد مو داشته و آن را رشد سریع‌تر و بهتری می‌بخشد.
  • شکنندگی مو را درمان کرده و حتی از بروز دوباره این مشکل، جلوگیری خواهد کرد.

شرکت پارسیان شیمی نگین طهران، فعال در حوزه فروش عمده گلیسیرین

اگر به دنبال راهی مناسب و مطمئن برای خرید عمده گلیسیرین می‌گردید، اگر خواهان دریافت بهترین و باکیفیت‌ترین محصولات هستید؛ می‌توانید با مراجعه به شرکت پارسیان شیمی نگین طهران، نیازهای خود را تأمین نمایید.

۰۹۹۳۶۹۳۵۰۰۲
۰۲۱-۷۷۲۴۲۲۱۵

برای اطلاعات بیشتر راجع به خرید گلیسیرین، می‌توانید با کارشناسان این مجموعه ارتباط برقرار کرده و مراحل خرید را از آن‌ها جویا شوید. مطمئن باشید که با اقدام از این شرکت که سوابق درخشانی را در حوزه فروش گلیسیرین کسب کرده، همان محصولاتی را دریافت خواهید کرد که انتظار داشتید؛ یعنی علاوه بر اینکه موفق به تهیه گلیسیرین درجه یک و خالص خواهید شد؛ بلکه امکان برخورداری از مناسب‌ترین قیمت گلیسیرین را هم خواهید داشت.

فروش گلیسیرین

سایر محصولات:

خرید و اتیل هگزانول

خرید زانتان گام

۰/۵ (۰ نظر)

1 دیدگاه برای گلیسیرین

  1. امینی

    با سلام
    آیا شما امکان فروش عمده گلیسیرین رو دارید؟ ممنون میشم شماره تماس مستقیم لطف کنید

    • مریم عطایی نژاد

      سلام خدمت شما همراه گرامی
      بله بازرگانی پارسیان شیمی نگین طهران عرضه کننده مواد اولیه شیمیایی به صورت عمده هست
      برای ثبت سفارش میتوانید با شماره ۰۹۳۶۹۳۵۰۰۲ به صورت مستقیم در ارتباط باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا
×

 

پشتیبانی در واتساپ!

برای استعلام قیمت و خرید در واتساپ با کارشناسان ما در ارتباط باشید

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟